Ja då var det gjort

Solen sken strax från morgonen och sken precis hela dagen, nu blev det riktigt så man kunde hoppas på våren. Vattnet droppade från taket där det var soligt. Vi tog med mor bilen till stan, och gick där eftersom gatorna var isfria som underlättade att ta sig fram med rullstolen. Det var ganska roligt att gå inne i stan såhär på en söndag Vädret var så underbart att när vi kom hem, gick  vi ännu runt kvarteret.

Innan det blev dags att fara till kivilös, fyllde far och jag ett frågeformulär på Nordeas webbsidor, hittills har jag skjutit upp med att göra det. Kändes bara bra att ja då var det gjort. Jag hann sen också fylla i en blankett till Kankaanpää, där jag beställde fotvård åt mig. 🙂

Ni ska ha en skön kväll. 🙂 kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.