Visa tacksamheten

Det var en härlig solig dag och några plusgrader. På jobbet gick det bra och allt har löpt rätt smidigt. Personalen hade ringt och ändrat min skjuts med Vippari lite tidigare, som fungerade rätt okej. Jag hann äta mellanmålet och dricka kaffe på den dagligaverksamheten.

Pratade snabbt med mor som hade sett brevet från Folkpensionsanstalten, innan jag skulle börja på med fysioterapin. Det där med egen taxi var nog ett nej, och i mitt fall skulle frågan ha varit om en bil från en annan kommun. Och det var lite värre det, men vi ska nog få skjutsen ordnad på något sätt. Jag var nöjd med dagens fysioterapi, kändes bra att få träna. 🙂

Ibland känns det bra att kunna visa tacksamheten för någon människa som har hjälpt mig mycket, och här kommer min tanke:

Det var värt ett försök.

Du har hjälpt mig i

många saker.

I min tur vill

jag köpa

några minicitrus träd,

som vi tiillsammans

kan sköta.

Ja, om det passar

bra för dig?

 

Efter en stund kom det ett ja, och att det gick bra. Då blev jag glad. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.