Ingenting får vara för lätt

Här har det varit minsann växlande väder, lite sol och sen mulet om vartannat. Med sina fyra, fem värmegrader fick gatorna och vägarna att bli både våta och slaskiga, den här biten av vintern eller våren tycker jag inte om. Snösörja är inget för oss som använder rullstolar, hjulen fastnar bara i snön.

Hade en bra dag på jobbet som gick ganska fort. .På kvällen fick jag besök av en vän , det var roligt att träffas. Ja att tala i telefon är ju inte detsamma, men nu fick vi sitta och babbla. Det var ganska mycket att ta igen. 🙂

Sen läste jag igenom brevet från Folkpensionsanstalten gällande bekant taxi, (egen taxi) man hade lovat ringa åt min mor, ja istället fick jag hem ett brev. Där man inte direkt beviljar bekant taxi åt mig, utan vill ha ännu  ett läkarintyg… Helt ärligt talat så förstod jag inte hela innehållet, i morgon ska vi med mor gå igenom brevet. Åh, vilken byråkrati säger jag bara!! Ingenting får vara för lätt, men FPA är FPA…

Tänkte glömma att berätta att jag beställde på dagen några citrus träd, som får vara en liten tröst. 🙂 En miniapelsin och minicitron träd.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.