Armarna slappnade bra i vattnet, rocka sockorna

Arbetsdagen gick bra, det kändes som om tiden rusade iväg. Då det började närma sig att jag skulle ställa mig för simhallen, blev jag tvungen att hålla ett öga på klockan. Händer så lätt att man glömmer bort tiden.

Jag fick åka med Vippari direkt till simhallen, var där till och med före min personal. I omklädningsrummet fanns det en duschstol, som om den hade grus i hjulen. Det var nästan att man hoppades bara på att stolen skulle hålla.

Bassängen verkade ganska lugn, ja ända tills en skolklass kom dit och då blev det mera ljud. Själva vattentterapi gick bra, och mina armar slappnade bra i vattnet trots att det kunde vara ljud omkring mig. Jag kan ju ibland vara lite känslig för ljud. Ett tag sken solen så underbart genom simhalls fönster, annars var det lite från och till med solen idag

Ja mina vänner, snart är det dags för rocka sockorna. 🙂

Kom och rocka sockorna du också. 🙂 Och visa att du accepterar människor som är annorlunda.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.