Lite sticklingar 

Vad skönt det var att sova ut i morse, det blev lite sent igår kväll när vi var till Schaumansalen och såg operan Traviata på Live bio. Jo det var bra men lite dramatiskt.  Det har varit växlande molnighet, ibland solsken och ibland har det kunnat vara mulet.

Mor och jag var till Sunds Trädgård.  Två blommor kom hem till mig, bland annat en engelsk pelargon. Sen köpte vi lite pelargon sticklingar, det som var nytt att man fick plantera dom i jord och kruka där på stället .

På eftermiddagen var vi till min brors villa och åt fylld bröd och sen var det grillkorv. Allting smakade riktigt gott, och det var trevligt att vara där.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.