Lite annat att tänka på

Min dag var bättre, åhå, tänk att jag fick komma fortare hem idag än igår. Hann dricka lite kaffe och äta en mandarin innan assistenten kom. Nu var det mulet och vägarna var snöslaskiga, så far kom och hämtade oss o. sen for vi hem till mor. Skönt att börja helgen med att få sitta i köket och prata. 🙂

Fick höra att pelargonen skulle blomma bättre om den får vara i en mindre kruka. Och det gjorde vi nu på eftermiddagen, planterade den i en mindre kruka. Sen lades det lite aska i jorden som näring. Tycker själv att pelargonen ser ganska bra ut. 🙂 De stammar/kvistar som hade blivit torra och mörka så klipptes bort. Nu får pelargonen bara börja växa 🙂

Sen åt vi en god köttsås med ris, och till efterrätt var det bär o. glass. Mot kvällen började solen skina. Det var bra att göra något annat och få lite annat att tänka på. Här blev det sen fredagsbastu.

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.