Börjar gå för långt

Först var det en lugn dag på jobbet, som gick ändå ganska snabbt. Det är ju bara att ta som dagen kommer. Vädret har varit mulet, ibland har det snöat.

Hemfärden med Vipparin blev en timmes lång resa, och sen kunde jag inte  svänga elrullstolen i bussen eftersom det var lite trångt. Mycket folk som reste med Vipbussen, resan kostade mig 20 minuter av fysioterapin så det var jag mest irriterad över. Jag måste nu fundera på om jag blir tvungen att ändra på tiden med torsdagens skjuts hem. Nej, det börjar gå för långt och behöva sitta en timme i bilen, när man har en tid att passa.

Bra om jag hölls på benen när jag kom hem, hade lite stress i kroppen efter allt detta. Med fysioterapeuten hann vi bara töja mina ben och armar men inget annat. Sen kom far och såg på brevet från banken som han tog med sig hem.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.