Vart for dagen?

Först nu öppnade jag datorn och undrar vart for dagen. En hel del har hänt idag, och inte att förglömma den Internationella Kvinnodagen så ett grattis för alla oss kvinnor,flickor och tjejer. 🙂 Det har varit mulet väder och sedan har det snöat, som kändes lite onödigt ifall någon skulle ha frågat mig.

På jobbet fanns det en del arbetsuppgifter. Själv tyckte jag att takten som jag hade var lugn och bra med en kaffepaus i mellan, hann bli klar med allt till lunchen. Sen fick jag sitta och vila handen resten av dagen. 🙂

Kom hem en stund innan min vän kom och hälsade på. Jag drack kaffe medan vi satt och pratade. Det fanns ganska mycket att tala om, eftersom det var ett tag sen vi hade träffats och nu var det trevligt att se varandra igen. 🙂

Det kom ett brev från Nordea banken, där man ber mig att uppdatera något men jag gör inget innan far har sett pappret. När det gäller bankärenden vill jag vara säker på vad som ska göras. Mor berättade att hon ringde till Folkpensionsanstalten  för att ta reda på, hur man får ”egen taxi” överenskommelse tills jag far till Kankaanpää.

Ikväll blev det kanske 8 km. trampat på Motomed på en halvtimme. Medan jag satt och trampade frågade personalen mig om jag ville gå i bastun efter kvällsmålet, jag svarade ja om det gick bra. Och det gjorde det, jag sade hur jag ville ha det där i bastun, eftersom det var första  gången som handledaren var och hjälpte mig. Bastuvärmen kändes så skönt efter att ha trampat.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.