God ärtsoppa och pannkaka

Det var lite kallare morgon med minus 14 och solsken som sken hela dagen. Bra dag på jobbet, hade bett hemvården komma lite tidigare med lunchen, eftersom jag skulle fara bort klockan två och slutade min arbetsdag lite tidigare.

Alla gånger lyckas man inte med att vara i tid, ja då kan jag få åka runt med Vipbussen, och så hände det idag. Men jag tog ingen stress över det och höll mig lugn. Mor och far var redan på boendet när jag kom hem, sen steg jag från elrullstolen och gick till bilen så körde vi till våra vänner i Larsmo.

Trevligt att se så många av våra vänner, som också var bjudna på ärtsoppa och ålandspannkaka. Maten var god och mätt blev jag liksom många andra. Mina föräldrar for hem lite tidigare, själv blev jag kvar, och fick sen sitta på med ett par vänner. 🙂 Det var en trevlig eftermiddag. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.