Oj vad bra

Ännu på morgonen visste jag inte när min andra anstaltsrehabiliterings period skulle bli i Kankaanpää. Lite senare fick jag veta tidpunkten som min väninna funderade på att fara dit. Pratade med mor om saken, som lovade ringa redan idag till Kankaanpää. Nu höll jag tummarna uppe för att det skulle lyckas, så jag kunde fara samtidigt som min väninna.

Efter den mulna förmiddagen började solen skina och blev varmare från minus 12 grader. Dagens vattenterapi kändes bra, och mina armar slappnade av bra i vattnet. Nu var det skönt lugnt i bassängen.

När jag hade kommit hem, fick jag höra av mor att det lyckades att jag far i början av april till Kankaanpää. Själv sade jag för mig själv: ”Oj vad bra.” Det är trevligare att vara samtidigt med någon man känner, tycker jag själv.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.