Solig söndag

Det var en solig söndag med några minusgrader. Jag tog och gjorde en del promenader inomhus, som jag gjorde mer än gärna när målet var mina blommor. 🙂

Ville ta en bild på pelargonen, blir bara så imponerad hur blomman växer. 🙂 När jag får följa med hur pelargonen växer, en förändring sker hela tiden och då glömmer jag bort alla bekymmer som har varit. Och inte att glömma så får jag träna på att gå till den andra sidan av huset. 🙂 Nytta med nöje, det är inte dåligt det. 🙂

Ja apelsin trädet, den har vuxit den också. 🙂 Bara man har lite tålamod, då kan det bli en glad överraskning. Det var första gången som jag hade ett citrus träd i mörker på vinter, nu börjar jag få se resultat. 🙂 I dag gav vi med mor lite näring åt både pelargonen och apelsin trädet. 🙂

På dagen kom min bror och hälsade på mor och far. Vi pratade lite om resorna som har varit i vår familj. Trevligt att sitta i köket och prata.  🙂

Kram 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.