Härligt att få se på blommorna

Den här fredagen hade jag gått och väntat på, då skulle jag få träffa mina föräldrar igen och så fick jag se blommorna. Dagen började med en trevlig liten diskussion med en vänlig handledare, kändes skönt att få förståelse för mina tankar innan jag for till jobbet. Berättade att jag har kommit lite över tråkigheterna. Men jag kan inte acceptera vad som helst hur man behandlar mig.

Arbetsdagen var bra och lugn. Det blir nog en lite speciell fredagskänsla som kröp fram i mig sådär mitt på dagen. Sen kom jag hem, drack kaffe och såg på herranas stafett i VM. Finland var nära en brons medalj men hade inte turen med sig.

Far kom efter mig, roligt att få se honom och  mor efter två veckor. Ja det tog inte länge innan jag ville gå och se på mina blommor. 🙂 Både pelargonen och apelsin trädet hade vuxit ganska mycket och fått nya blad. 🙂 Det var härligt att se blommorna igen, småningom får man börja ge blomnäring åt dem. Jag blev nog ivrig över att se hur blommorna växer. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.