Veckan som gick

Ah, det kommer att kännas skönt med fredag i morgon och sen helg. Det har varit många känslor som jag har haft denna vecka som gick. Nu ångrar jag inte att jag bloggar ganska öppet om vardagen ur min synvinkel, och då är det inte att jag skulle vilja skriva illa om någon. Det är bara hur jag upplever själv olika situationer i livet, och då har jag rätt att uttrycka mina känslor, bloggen är samtidigt min röst och den ska bli hörd i fortsättningen.

Det kan bli misstolkningar i den övriga ”bloggvärlden,” på det sättet tänker jag inte bli och grubbla över hurudan person jag är. Tycker bara att det är synd att folk inte vill ta sig tid och lära känna mig, de som känner mig så hittar en sida i mig som alla ej ser. Ibland blir det många ser på funktionshindret som syns utanpå och inte den själva människan .Tänker inte sluta att vara jag, bara för att det kan vara någon som kanske skulle vilja det. Det gäller att stå på sig, och det tänker jag göra. Hoppas att jag inte upprepar samma saker flera gånger.

Nåja, nu till något annat. På fysioterapi ville jag slappna av och tänja, det kändes att jag behövde det. Samtidigt såg jag lite på VM i damernas stafett, Finland fick en brons medalj. Sen hjälpte personalen mig att städa lägenheten.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.