Mars kom med snöslask

Ja man kan väl säga att mars kom med snöslask och mulet väder, jag är ingen vän av denna sorts vinter. Usch, bläh, vad är det för vinter det här? 🙁  Det var väl några andra än jag som valde att ta Vippari idag. Efter en 20 minuters väntan ringde personalen till Vipcentralen och frågade ifall bussen var på väg, ja det var den fast det tog ytterligare 20 minuter innan bilen kom. Nåja, jag hann prata smått med några av handledarna medan jag satt i elrullstolen och väntade. 🙂

På jobbet hann jag laga det som jag skulle, trots min ”lilla” försening som inte berodde av mig. Arbetsdagen blev ganska lugn som kändes bra.

Hemfärden tog nästan en timme, det var många beställningar och endast tre bussar som var ute i trafiken eftersom det var sportlov. Jag tappade inte mitt humör fast det kunde jag ha gjort, men höll humöret uppe. 🙂 Sen kändes det nog skönt att få komma hem. Ett tag på eftermiddagen visade till och med solen sig som blev en kort stund.

Kram   🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.