Ja jag klarar mig

Ibland känns det skönt när någon frågar hur jag mår, och jag vet att jag kan vara ärlig o. säga hur det känns. Alltid i mellan är det lite tufft, men sen märker jag att ja jag klarar mig att komma ut ur det svåra. För mig  betyder det mycket att få ha människor omkring  mig och visar att de vill mig väl, det kan vara vänner eller personal. Även om det går någon tid som man inte skulle ringa eller träffas, vet jag att jag finns  i deras tankar och de i mina.

Nu idag kom gårdskarlen och flyttade dörrklockan till den höjd som jag och mina grannar ville ha den på, så det var en mycket positiv sak. Lite snö kom som förvandlades till slask eller regn, i morse var det minus 2 grader och mot kvällen blev det 0.

Trodde redan att akvariet läckte, eftersom glasskivan under kanten kändes lite våt. Jag bad om hjälp av en personal. Problemet löste sig med att man tog bort lite vatten så att kondensvatten inte droppade från luckan och utanför glaset, syrepumpen med bubblorna flyttades lite till ett annat plats också. Jag var glad över att det var inget större problem med akvariet. 🙂

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.