Trevlig lunch, jag får väl akta mig

Nu på dagen var jag hos mina vänner på lunch, fick äta en god laxsoppa med mera. Solen har skinit och ibland har det snöat, lite konstigt väder.Vi såg en stund på VM skidning i Lahtis, och hade trevligt tillsammans.

Det verkar som om jag får väl akta mig, vad jag bloggar om nu. Fick höra att någon blev chockad över fredag kvällens inlägg, man hade till och med kollat i arbetslistan vem som jobbade då. Jag blev i min tur lite chockad över det, SKRIVER aldrig med namn men hur jag upplever det. Är medveten om personalbristen här. Men känslor är väl förbjudna att visa antar jag. Efter att ha pratat med människan och kom överens att jag skulle ta och radera bort inlägget, så var det okej. För en stund blev jag förlamad.

Men själv anser jag att jag har rätt och bestämma det som skrivs på min blogg, tänker inte heller dölja mina känslor.  Minst av allt vill jag göra någon illa. Istället kunde folk försöka se ur min synvinkel. Är det för mycket begärt? Ska jag vara tyst hellre och låtsas som om allt skulle vara bra? Tycker att det där med att se i arbetslistan känns lite fräckt, hade inte trott att man kunde göra det. Förlåt, om jag är för ärlig om mina känslor. Meningen är bara uttrycka mina känslor, som inte är lätt för mig att prata om med alla människor. Vill ändå kunna samarbeta med alla.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.