Osaklig kommentar

Kikade in på facebooksidan, och hittade en helt osaklig kommentar.  Där blev jag kallad för ”gnällpotta” igen, och ”skriver illa om min personal.” Till min försvar kan jag säga, att jag skulle kunna skriva i en hårdare ton men istället tycker jag att det är bättre med en mild och saklig ton.

Denna kommentar kommer inte att publiceras, eftersom den kräver mitt tillstånd som jag ej kommer att ge. Du som skrev detta, om du anser att min skrivsätt är för kritiskt så sluta läsa min blogg då. Alla andra som jag har träffat eller fått kommentarer av, tycker att jag bloggar bra. Tänker inte heller försköna min vardag, eller ha dålig samvete över mina inlägg. Så håll dina åsikter för dig själv och kasta  inte på mig.

Här skiner solen så vackert. Väntar på att få gå i duschen. Ni ska ha det så bra. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.