Fint när det går att improvisera

I det senaste inlägget skrev jag att jag väntade på och få gå i duschen. Egentligen brukar det vara på kvällarna som jag duschar mig, men nu hade personalen tid att göra det på morgonen. 🙂 Ja för mig spelade det ingen roll när man hjälpte mig i duschen. Vet inte hur jag var så hal och höll på att glida ner från duschstolen idag, en mycket konstig känsla men hjälpen fanns nära till hands. 🙂 Jag tycker det är fint när det går att improvisera, och samtidigt blir det lite mindre arbete för kvällspersonalen.

Nu har det kommit en ringklocka vid ytterdörren, ett minus med den bara är att varken jag eller någon annan som sitter i rullstol når upp för att trycka på ringknappen. Alltså är knappen för högt, jag var med några andra och såg på den. Vi har fått lov av föreståndaren att flytta på ringklockan till den höjd som vi når till. 🙂

Jag var med en handledare på en promenad i solen, vägarna var plogade så det gick bra att köra med elrullstolen. Det var skönt att vara ute. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.