Snöväder och lite lugnare nu

jaså, det bestämde sig för att börja snöa idag, och jag som hade hoppas på att det lilla snötäcket skulle smälta bort o. isfria vägar. Istället lär det bli att kämpa med elrullstolen i snön ännu ett tag, denna vintern har minsann varit väldigt hal och isig. Idag har det varit snöväder och mulet, åh, jag skulle vilja ha lite värme . Men, men, ännu är det vinter.

Det har varit lite lugnare nu för mig angående personalen,som känns riktigt skönt. Har haft handledare som har sett till att jag fått all den hjälp jag behöver. Inga nya konflikter har uppstått, och jag har inget emot om det skulle fortsätta så en tid framöver. Det finns några handledare som jag själv, anser att de kanske inte är passliga för att arbeta här och önskar att de hade lite mer erfarenheter. Funktionsnedsättning/funktionshinder är ett brett begrepp som handlar om många olika slag av funktionshinder. Och här på  boendet finns det en ganska brokig skala av handikapp som vi har.

Ikväll var min bror hos mig, och försökte installera printern. Men det behövs nog en mer datakunnig människa för att göra det.

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.