Dags för ett stugmöte

I morse blev det att stiga upp lite tidigare, eftersom det var ett stugmöte med grannarna, föreståndaren och några från personalen. För mig var det inga problem när jag brukar vakna av mig själv, och lade bara på en snabbare växel så hann jag bra. Nu hade jag en handledare som visste mina rutiner och det gick smidigt. Sen gick jag och satte mig i elrullstolen, och körde till stugvardagsrummet där mötet skulle vara.

Då var det dags för ett möte, kändes ganska bra eftersom det har hänt en del saker sen sist vi hade. Där diskuterades om allt möjligt som kändes viktigt. För mig personligen var det viktigt att få veta om att min morgonhjälp skulle bli bättre omskött, och jag inte blir ”bortglömd.” Föreståndaren skulle också betona för personalen att man inte kan äta sitt eget morgonmål, innan man har hjälpt oss som bor här. Mötet var bra och jag var riktigt nöjd.

Annars hade jag en bra dag, det var lite mulet idag. När jag kom hem och drack kaffe, skrev jag fullmakt åt en handledare som lovade gå och hämta ut ett paket från posten åt mig. Känner mig nöjd med dagen. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.