Bra att jag inte är ensam

Det var mulet med några köldgrader, sen kom stunder med lite solsken också. Oj nu idag körde Vippari mig direkt till simhallen, som var lite ovanligt. Både min fysioterapeut och jag var tidiga, då blev det lite längre vattenterapi. Bassängen var tyst och lugn, där var bara jag och en annan kille. Simningen gick bra. 🙂

Ikväll var det en ny personal som var med mig. Allt gick bra och jag fick en positiv bild av handledaren. Det känns jättebra, när det går bra då man ska lära upp en ny människa. När vi hade ätit kvällsmål, blev några personal och jag kvar vid matbordet. Vi talade angående om det som hände mig på fredag morgon. Då sade jag att jag inte förstår mig på varför handledaren betedde sådär. Sen hörde jag att jag inte var den enda som gör det. O vad bra det kändes och veta, att jag inte är ensam som tycker att det var ett mycket konstigt beteende.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.