Fiskarna har det gott

Under natten kom det lite snö, längs dagen var det mulet men uppehållsväder. På förmiddagen spelade jag med grannarna Jazzy i korridoren, med lite större tärningar i olika färger som var i ett ämbar och den skulle man kasta så att tärningarna kom ut på golvet. Sen blev poängen räknade. Jag kastade från knästående, det var roligt och själv var jag lite förvånad över hur svårt det var att kasta med ett ämbare.

Assistenten kom till mig efter lunchen. Vi städade och böt halva vattnet i akvariet, först blev det dammsugning av smuts från bottnet, filtret togs upp i samma veva som dammsugaren var framme så då fick man suga upp geggan som kom från ställningen lådan satt fast med. Jag blev förvånad när filtret tvättades från smuts och geggan att filter ”dynornas” färg var rosa. Ja de var väl i behov att bli tvättade. 🙂 🙂

Nu har fiskarna det gott, jag känner mig nöjd att akvariet blev städad. Allt blev så klar, och man ser att vattnet rör sig på ett annat sätt. 🙂

Senare var jag till min bror och åt snitzel med franska potatis, smakade riktigt gott. Det var trevligt att träffas. Efteråt tog vi det lite lugnt framför TV:n

Kram

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.