Skönt med lördag

Det sköna med helg och lördag är att man har inga tider att passa. Morgonen var lite mulet väder, för en stund fick vi ha lite solsken. Satt och såg på en svensk film på förmiddagen, gjorde gott att slappa lite.

En del dagar flyter bara på, att jag tänker nästan inte på min funktionsnedsättning, för att hjälp och assistans har alltid hört till i mitt liv. Om inga större problem dyker upp på vägen, då mår jag bra och kan vara den som jag är.

På dagen satt jag med några grannar och lyssnade på några musik låtar, som man sen fick poängsätta. Det var låtar som jag tyckte om, och såna som inte föll i min smak. Trevligt att göra något tillsammans. Efter kaffe satte jag med personalen kyckling i ugnen, som blandades i en sallad och det blev got. 🙂

Ikväll var jag med mina vänner på JKG:s dansföreställning ”Lilla Sjöjungfrun.” Den var fin och oj, vad skickliga dansare var där. De minsta var kanske i två,tre års ålder och var  så ljuvliga. 🙂 När jag kom hem, åt jag kvällsmål och fick sen gå i bastun. Visst ville jag bada bastu då personalen en gång frågade mig. 🙂 Det var en ganska härlig lördag kväll.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.