Uppe i varv

I morse vid en 7.50 tiden kom man till mig och sade att det skulle komma en annan handledare från personalen, nu fanns det tillräckligt med folk. Jag var med på noterna och sade att det var okej. Klockan började närma sig 8.05 och ingen personal hade kommit till mig, gick jag och öppnade dörren till korridoren, då märkte en handledare mig som var i intervall-lägenheten och frågade: ”Om jag var ensam.” Då nickade jag och svarade: ”Jaa,” medan jag kröp in tillbaks till mig och hon kom o. satte på kaffe så fick jag saft att dricka. Vi funderade med handledaren  att kan man göra såhär.Sen gick hon till stugköket och pratade med de andra i personalen som var på jobb.

Efter en stund kom en handledare till mig,  jag hörde att personen var stressad o. skyllde på informationen som inte hade gått fram, det hade jag svårt att tro tänkte jag för mig själv. Sen tänkte handledaren börja prata om  stämningen i personalen, men märkte att jag inte var ett dugg intresserad. Själv hade jag fullt upp med att hålla mig lugn, fast jag var uppe i varv men det märktes inte.

Under dagen lugnade jag ner mig och blev på bättre humör. Det var en härlig solig dag med plus tre, fyra grader. På eftermiddagen var jag med några grannar på en promenad, vägarna var ställvis hala och isiga så elrullstolen sladdade lite. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.