En uppdatering av pelargonen och apelsin trädet

På dagen när jag var på jobbet fick jag ett meddelande med den här bilden av mor. Blev glatt överraskad över att pelargonen hade fått så mycket blad bara på några daga, apelsin trädet hade också fått lite blad. Jag är nog lite fascinerad och beundrar att hur det växer, ja det var en bra uppdatering av pelargonen och apelsin trädet 🙂 innan mor och far åkte iväg. Bilden lever jag länge på, satte till och med den som bakgrundsbild på mobilen. 🙂

Hade turen att få komma raka vägen hem med Vippari. Det kändes skönt att få komma till ett nystädat hem, sen fick jag rena sängkläder också. Fysioterapin var bra och mångsidigt. Därpå slutet massagerade fysioterapeuten mellan skulderbladen, ja det behövdes nog och jag var lite spänd där. Massagen kändes skönt, efter att vi hittade en bra ställning så att inte min ryggreflex inte blev irriterad och gjorde att jag hoppade upp.

Ikväll kom min bror och hälsade på, kom med något som jag glömde hos mor och far. Sen fick vi ordning på bluetooth. Vi funderade smått på hur man skulle sätta en högtalare på elrullstolen. Så blev jag bjuden på mat nu på söndag. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.