Amaryllis på en onsdag

På morgonen var det några minusgrader, solen steg så vackert upp, men den sken tyvärr inte hela dagen. Det verkade som om solen började leka kurra gömma bakom molnen, tittade fram då och då.

Dagen var rätt bra, hade inga större saker som jag retade upp mig, och det var skönt . Mor och far kom på eftermiddagen och hälsade på innan de far på sin resa i morgon.

Med sig hade mor en amaryllis som hon inte ville lämna ensam och blomma hemma. 🙂 Ja att få amaryllis på en onsdag känns inte så tokigt.  🙂

Jag trampade ikväll med Motomeden 14 km något på 40  km. Det var en personal som enligt mig försökte prata med mig, men jag märkte att personen försökte ”göra sig till” och själv höll jag en ganska neutral nivå.  Undrar om människan vet om att jag har varit och pratat angående natten för några veckor tillbaka. För mig spelar det ingen roll, då jag känner att jag inte kan lita på den här personen längre.

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.