Onödigt tjafs

I allmänhet tycker jag inte alls om, när folk går omkring och tror att man vet bäst då ska andra människor tro just på den här personen. Och det just på det sättet det hade gått till att någon handledare i personalen, (jag vet inte vem, men sak samma) påstod att jag inte fick äta mellanmål på den dagligaverksamheten. Nu var det ju så att vi med föreståndaren hade pratat igenom saken och kom överens, ifall Vippari kommer i tid då kan jag komma dit och äta. Hon lovade också att informera personalen om saken. Idag blev det en klarhet när en annan handledare kom med i diskussionen med föreståndaren och mig, då gick vi igenom saken angående mitt mellanmål, sen ska det bli skrivet till pappers. Om man frågar mig var det helt onödigt tjafs.

Solen sken på förmiddagen, då var det plus fyra grader men sen blev det mulet. Far kom på eftermiddagen och höjde fotstödet på elrullstolen, som var för lågt nere och fötterna fick inte tillräckligt med stöd. Nu blev det mycket bättre. Ja det är väl bara att konstatera att en del handledare låtsas inte se mig. Vid kvällsmålet var det dukat fram på bordet en för lite, personen såg mig komma gående till stugköket och sa: ”Oj hon glömde att jag kommer dit och äta.” Ja jag är väl en konstig typ eller vad tänkte jag för mig själv, medan man plockade fram en mugg och tallrik åt mig. Orkade inte bry mig om personalens uppförande.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.