Och det sade klick

När far körde hem mig vid en sjutiden, hade det börjat att snöa och bilens mätare visade på minus fyra grader. Jag är dock lite tveksam med vädret, eftersom det lovas det upp till plus sex tills i morgon. Rullstolen blev ganska snöig, jag lämnade den i korridoren sen gick jag med rullatorn in till lägenheten. Efter en stund gick jag och åt kvällsmål med de andra i stug 3.

Nu på kvällen fick jag en känsla av att jag vill ha en Fuchia planta till. Ja tänk om det skulle hända att den ena plantan inte börjar växa, då har jag i alla fall den andra. 🙂 Plötsligt hittade jag mig på trädgårdens webbsida, där jag skrev ett mail och bad att de skulle lägga en planta till i beställningen. Och det sade klick, for meddelandet iväg, hur gick det till vet jag inte. Eller vet jag?? 🙂 Jo jag vet det men vill kanske inte erkänna. Ha,ha,ha!!! 🙂 🙂 🙂

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.