Bra och skön helg

Det har varit en bra och skön helg, har tagit det lugnt utan att stressa upp mig på små- och onödiga saker. Har helt enkelt levt i nuet, och njutit av att vara hos mina föräldrar. Igår promenerade vi med mor (och rullstolen) till stan, gick lite i butikerna. Det var mulet och skönt väder, just då blåste det inte, vi gick hem också.

På kvällen badade vi bastu och hade lite mysigt. Sen blev en filmkväll med Wallander.

I morse sken solen så vackert en stund, men sen blev det mulet igen. Märker att jag måste ha sovit på något konstigt vis, för att jag har en låsning mellan skulderbladen och är lite ömt då jag rör på överkroppen. Sådant händer som inte känns så skönt, ja det går nog över.

Här vill jag visa er pelargonen, och hur den har börjat växa.  🙂 Tänk att de här bladen har kommit på en vecka. 🙂 Måste säga att det är fascinerande att hur blomman får liv i sig igen efter vintervilan. 🙂 Jag känner en viss stolthet över  pelargonen. 🙂

Apelsin trädet, kanske lite långsammare men visst håller den på att vakna den också. 🙂 Med tiden och dagsljuset börjar nog både pelargonen och apelsin trädet växa. 🙂 Nu blir frågan hur jag ska kunna vara utan se dom på tre veckor, när mina föräldrar åker till södern. Det ska nog gå bra, och jag har ju bilderna att se på. 🙂

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.