Yes fredag, roligt att se pelargonen vakna

Nu kändes det lite extra skönt, och jag tänkte för mig själv: ”Yes fredag” Veckan har varit bra, samtidigt som jag har varit tvungen att tala om svåra samtalsämnen och det gjorde jag för mitt eget bästa. I alla fall nu känner jag mig nöjd och glad att jag vågade, ibland känns det svårt att börja kritisera folk.

På morgonen sken solen och det var -12 grader, mot eftermiddagen blev det mulet. Hade en intressantare dag på jobbet, det var lite arbetsuppgifter som kändes bra att avsluta veckan med, och sen ta en längre helg. jo jag är ju ledig på måndag, för att då har vi boendets invigning. 🙂

När jag kom hem till mor och far, gick jag genast för att se hur pelargonen hade det. Jadå den hade fått nya skott på stammarna under veckan. Nu är det roligt att se och följa med hur pelargonen vaknar. 🙂 Något smått grönt såg jag även på apelsin trädet. 🙂 Sen kom en vän och åt med oss  strömmingsflundror med mos.

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.