Tycker och tänker, biokväll

I morse var det bara minus 9,10 grader och mulet. Senare på dagen kom solen fram och det blev klarare väder. Jag hade en liknande arbetsdag som igår, helt okej. Ibland får jag funderingar om man skulle kunna göra något annat, men vad det skulle vara har jag ingen aning om.

Ibland blir jag fövånad

över att det finns människor

som tycker och tänker lika

som jag om personalen här på

boendet .

Egentligen har jag vetat det

hela tiden,

men blir glatt överraskad ändå. 🙂

Känns så tryggt att man är

flera som har liknande åsikter. 🙂

 

Far kom på eftermiddagen till mig, packade upp min nya printer som fick sin plats här på skrivbordet. Sen fick jag låna Invalidparkeringskortet från bilen när jag skulle med våra vänner gå på bio. Vi var och såg på 101 åringen. Filmen var lite tråkig i början, men mot slutet blev den ganska rolig. Det var en trevlig biokväll.

Kram 🙂

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.