Intresserad eller inte

I morse var det någon grad varmare än igår. Skönt att börja morgonen med någon som man kan prata och skratta, vet att den andra lyssnar på en. Det som också kändes härligt var att märka hur ljust det hade blivit på morgonen, innan jag kom ut från lägenheten. Solen sken hela dagen och det var bara minus fyra, fem grader när jag kom hem.

På jobbet blev det bara att jag försökte fördriva tiden. Det var stunder som jag var på mobilen, jag var ändå på jobb. Ha,ha,ha!!! 🙂

Det var någon (Personen som ljög för mig) som försökte väl prata något med mig, men jag märkte att det fanns en falskhet i tonen. Många tror att jag inte kan skilja om man är intresserad av det som jag berättar eller inte, det är människor som lyssnar med ett halvt öra. Ja jag vet att det  låter lite elakt, men faktiskt är det så. Då svarade jag något, jo en del togs väl emotä och en del mindre bra, orkade bara inte upprepa därför att jag litar ej längre på det som sägs till mig.

Nu gjorde jag en sak som fick mig att bli glad. Hade ett papper med mitt namnunderkrift som skulle till bokföringsbyrå Datic, numera sköter de om assistentens löner. Plötsligt fick jag en idé och tog med mobilen en bild av pappret, sen skickade jag ett mail till Datic. I mailet skrev jag att hoppas de kan godkänna bilden. Och efter en stund svarade löneräknaren att det gick bra. Vad jag blev glad. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.