Kall tisdag och känner mig lugn

Ja här vaknade jag till en kall tisdag, kölden kom nu med sina minus 14 grader. På dagen blev det solsken som värmde lite grann, tja det är ju vinter men man är inte van med kölden.

Idag känner jag mig lugn, eftersom jag vet att jag gjorde rätt o. gick prata ut det som tyngde mitt hjärta, det är inte roligt att behöva säga till om någon människa. Kan inget åt ifall jag inte är omtyckt. Men jag har de som står bakom mig, även om jag inte har berättat åt så många här i personalen. Saken är ändå lite känslig, vill bara att de som jag kan prata med och lita på så vet om det. I alla fall har jag kunnat lämna bakom mig all den stress som har varit under de senaste dagarna.

Här på boendet har två typer (min granne och jag) känt en stor lättnad och varit glada att vi pratade med föreståndaren. Varje gång vi sågs idag så smålog vi åt varann, och påminde oss sen att man inte skulle bry sig om, ifall någon ej hälsade på en. För att det var rätt som vi gjorde.  🙂

Nu vet jag att inlägget blev kanske lite långtråkigt och mycket om känslor. Ibland blir det att jag bloggar om hur jag mår. Nästa gång hoppas jag att jag ska kunna skriva om något trevligare. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.