Befriande känsla

När jag kom hem från vattenterapin, hade boendets föreståndare tid att diskutera, själv hade jag på dagen skickat ett mail och bad om att få tala med henne. Berättade hur handledaren hade betett sig och ljugit för mig om natten till torsdagen. Föreståndaren tyckte också att det var otrevligt och fult gjort mot mig, sådant skulle inte få förekomma. Hon lovade ta reda på hur man går till väga att åtgärda problematiken,  men nämner inte våra namn varken mitt eller min grannes. Sen tyckte hon att det var bra att vi berättar det som händer här i huset.

Jag fick en befriande känsla, när jag märkte att föreståndaren var på min sida. Vi pratade sen lite allmänt om personalen, hur en del har svårt med att vi som bor här så har olika funktionsnedsättningar. Inte alltid så enkelt att hitta bra personal som skulle ta oss funktionshindrade som människor, och göra en bra stämning både för oss som bor och de som jobbar. Diskussionen kändes riktigt bra, och vet att man tog mig på allvar.

Kram. 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.