Varför var det en lögn?

När jag kom hem från jobbet, hann jag prata med min granne om det som personalen berättade för mig angående natten till igår. Beklagade att jag inte hade hört något den gången som jag brukar göra, fick sen veta att ingen hjälp hade behövts och att man ljög för mig. Då blev jag lite paff, men varför var det en lögn. Personalen borde veta att jag inte är dum, och i något skede hade jag kunnat räkna ut att det inte stämde med pratet. Jag sade till grannen att om det behövs så kan jag bekräfta den nattens händelse, vi båda vet att jag har hört alla gånger i behov av hjälp.


Det var inte trevligt att få veta att personalen hade ljugit . Något sådant skulle inte få förekomma mellan oss som bor och dom som jobbar. Ändå var det bra och veta att jag inte hade missat något som det påstods. 


Ikväll var vi med mor och far till en vän och åt racklett ost. Det var gott och vi hade trevligt .

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.