Mina tankar fick svar ikväll, beställde plantor

Efter en effektiv dag på jobbet, fungerade min kropp bra på fysioterapi. Ibland kan det vara tvärtom att spänd- och tröttheten märks ifall jag har haft mycket skrivarbete på dagen. Det kändes skönt att armarna slappnade av så fint på terapibollen. Sen blev det balansövningar, gångträning och tänjning, så jag var nöjd med min kropp.

Någon gång känns det härligt att få hjälp av en personal som hinner lyssna på en, vare sig att man sitter och äter eller gör andra saker. Vid jämna mellanrum har dykt frågor i mitt huvud, när det finns en del människor i boendets personal som tycker att det tar ganska länge och hjälpa mig. Det skulle inte göra om de skulle ”klanta” sig så jag inte hör, men det händer när jag är i samma rum. Borde jag förändras och hur? Själv tycker jag att alla människor är unika och värdefulla på sitt sätt. Nu har jag bara ett funktionsnedsättning som märks på min tal- och rörelseförmåga, men inget fel i huvudet.

O vad det var skönt att höra, att man har lagt märke till hur en del människor bemöter exempelvis mig. Det känns inte helt rätt, kanske ett påminnelse eller möte kring detta ämne i framtiden skulle vara på sin plats. Bra att jag berättade om mina tankar, och sen pratade vi om att det krävs lite tålamod ännu. Ja mina tankar fick svar ikväll.

Jag beställde lite plantor:

TOMTATO

Tomaattiperuna TomTato

Alltså det är både tomat och potatis i samma planta, det ska vi ha på villan. Ett år hade vi samma växt, och det var häftigt.

Verenpisara Walz Jubelteen 1 kpl

Bilder:/ Kodin Kukat

Fuksia  

WALZ JUBELTEEN

 som lär tåla upp till – 15 grader, den beställde jag åt mig själv. Det blir härligt att få driva upp. 🙂

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.