Svårt att veta, rensade ur frysen

En annorlunda morgon, vi trodde redan med min granne att alarmet inte fungerade igen, själv försökte jag få tag på personalen via deras mobiler men fick inget svar. Blev smått i panik, sen kröp jag studsandes ut i den mörka korridoren, nu råkade det sig vara för stunden bara en personal på vår sida och som just då vara hos en annan granne. Mellan varven försöker jag lugna ner min granne ”försök vänta.” Till slut kom det hjälp till grannen, nästan samtidigt fick jag själv en personal till mig också.

Senare fick jag höra att alarmet hade kommit till en telefon som var på den dagligaverksamheten, men man kunde inte lämna en klient och komma o. hjälpa. Ja ibland är det svårt att veta vad som fungerar eller inte.

Arbetsdagen var ganska lagom, det var lite mer jobb som jag hann bra med. Hann inte bli uttråkad, och just sådana dagar på jobbet tycker jag om.

På eftermiddagen sken solen lite bakom molnen, det var några minusgrader. Min assistent hjälpte till att rensa lite ”gammal mat” ur frysen som började vara full. Sen tog vi en promenad med elrullstolen till K Supermarket. Det var ganska skönt väder att vara ute. Jag handlade sådant som man inte kan beställa i samband med matbeställning, såsom sköljningsmedel. Kände mig riktigt effektiv igen. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.