Bra dag och möte

Det var en bra dag på jobbet. Hade något smått att knacka in på datorn, så det kändes riktigt bra. Och tänk att vipbussen körde mig raka vägen hem, som faktiskt är något jag tycker om. Har inget negativt att säga om, mellanmål fick jag på den dagliga verksamheten.

Ikväll hade jag ett möte med min stödgrupp, min bror kom och hämtade mig. På möte gick vi igenom mina saker. Jag berättade hur det går på boendet, och lite som har hänt sen stödgruppen träffade senaste gäng. Det pratades också om vad som kommer att hända i den närmaste framtiden, berättar mera om det när jag har fått mer information om saken. Det kändes bra att få uppdatera mina saker. Efteråt satt vi bara och pratade lite allmänt.

På vägen hem såg vi norrsken som lyste grönt på himlen över en äng, det hade jag nog inte väntat mig att se. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.