Lunch med familjen, beställde själv en taxi

På eftermiddagen kom min bror med familjen till mina föräldrar, för att fira ett födelsedagsbarn som har sin dag i morgon men det passade bättre att äta lunch idag. Själv uppvaktade jag födelsedagsbarnet med blommor igår, resten av familjen gav sina presenter idag. Sen åt vi en god lunch som bestod bland annat av en riktig god korvgryta, och glass med bär till efterrätt. 🙂  Det var riktigt trevligt att äta lunch med familjen.

Sen blev det dags att beställa en taxi tills jag skulle fara hem till mig, jag har känt mig lite osäker om personen jag ringer till ska höra eller förstå mig. Nu ikväll tog jag mig mod och ringde själv, mor var bredvid mig om det skulle ha blivit problem. Det var en bekant taxi jag ringde till, chauffören förstod allting det som jag sade. Ja det var första gången som jag beställde själv en taxi, och det kändes bra.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.