Konsert med Håkan Streng och apelsin trädet

Igår kväll var jag med mor och far på konsert med Håkan Streng som fyllde 70 år. Låtarna var roliga och fartfyllda, det som gjorde sångerna roliga var att texten var på dialekt.  Där var duktiga gästartister bland annat: Ami Aspelund, Nykatlebys damkör och  Kristoffer Streng.

Schaumansalen var fullsatt. Själv tyckte jag mycket om konsten, som var längre än vad jag hade väntat mig.

Idag bestämde jag mig för att ge apelsin trädet en chans, även om det var inga blad på men grön var trädet i alla fall.  Torra kvistar klipptes bort och sen fick apelsin  trädet vatten, så nu står trädet också i dagsljuset och får börja vakna ur vintervilan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.