Apropå alarmet fungerar igen

Hej, vill apropå skriva att alarmet fungerar igen. För att igår kväll när jag satt och bloggade, hade jag inte märkt att jag skulle ha tryckt på alarmet. Personalen kom in till mig och kollade att allt var bra. När alarmet kom till mobilen, stod det mitt namn och lägenhet. Jag blev lite förvånad och sade att allt var okej. Det var ju bra och testa att allt fungerar när det behövs.

I morse var det härligt att det började ljusna redan efter klo. 8.15, och se solen gå upp. Dagen blev solig. Medan jag väntade på min skjuts, hann jag prata några ord med föreståndaren som var riktigt trevligt.

Hade en bra arbetsdag på jobbet. Det var lagom mycket att göra. På eftermiddagen kom jag till mina föräldrar. Vi hade bastu ikväll.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.