Hjälp min vän att hitta en fritidsassistent

Jag tänkte dela en av mina vänners facebooks inlägg här på bloggen, som söker en fritidsassistent. Hjälp mig att dela vidare. 🙂

Hej!
Jag är en 35-årig man som har en cp-skada och sitter i el-rullstol och är egenföretagare, söker nu en fritidsassistent i Jakobstad med omnejd, för max 30h i månaden (kvällar och helger) dessa timmar får delas på en eller två personer. Jag är social, har humor och glimten i ögat. Jag går gärna på konserter, lagar mat, bakar eller bara umgås. Om någon person i 25-40 åldern är intresserad, skicka pm så berättar jag mera (Det är dock inte jag själv som ansvarar för ersättningen ni får)

Bra att Ni gillar detta inlägg, men tror nog att det noteras bättre om ni trycker på ”Dela” knappen 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.