Alarmet strulade igen, jee lyckades fånga fiskarna

Inatt satt jag ännu uppe, när min granne ropade på hjälp. Jag gissade genast att alarmet strulade igen, och ringde till personalen. Gick sen och lade mig, sov riktigt skönt hela natten. På morgonen fick jag höra, att det tog 25 minuter innan alarmet hade gått fram till personalens  mobil. Ja det är väl något med alarmsystemet igen antar jag….

På eftermiddagen blev det en 45 minuters busstur innan jag var hemma. Inte alls roligt att sitta så länge i bilen kan jag lugnt säga. Sen kom mor med den större håven. Det lades vatten från akvariet i ett ämbar, och då kunde fångandet av fiskarna börja. Inte det lättaste, ett tag fick vi hjälp av en personal, och då fångade vi en fisk, visserligen tog det en god stund. Sakta men säkert fick vi med mor den andra också. Men den tredje och sista var allra svårast att fånga, fisken ville gömma sig under växterna och filtret. Sen fick jag en tanke att om filtret tas bort så att fisken inte kunde gömma sig. Ja det gjorde vi det, och fångade äntligen den sist.

Jee, lyckades fånga fiskarna. 🙂 Det kändes verkligen skönt att få bort sådana som inte passar med andra, sen förde mor fiskarna till djuraffären. Ja till slut blev allt bra, även om det kändes lite hopplöst. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.