Vattenterapi var bra och svår fångande fiskar

Det var regnigt och mulet i morse, ja ganska tråkigt väder. Mor hade ringt till Vippcentralen och pratade om fredagens händelse. Där lovade man att de skulle sköta om det.  Jo själv hoppas jag verkligen på att de gör. Lugnt på jobbet var det  idag, men jag var  ju där i alla fall.

På vattenterapi fick jag prova gå med tyngder som min fysioterapeut hade skaffat. Lite ovant men ganska bra gick det,  en aning tyngre att gå med 1 kg på var fot. I bassängen var det mer liv och rörelse av skolelever idag. Avslappningen gick ändå bra trots att det kanske var lite mera ljud än vanligt,  så terapin kändes bra.

När jag kom hem, hade mor redan kommit. Sen började vi med att försöka fånga mina fiskar, som var baddare på att simma snabbt undan. Försökte ta bort prydnadssaker dit de små liven inte kunde gömma sig under. Men attans vad snabba fiskarna var ändå, och svår fångande. Till slut gav vi upp. Då for mor till djuraffären och berättade hur det låg till med saken. Nu hade försäljaren ingen möjlighet att komma till mig förrän på fredag, men han gav en större håv. Så vi får göra ett nytt försök i morgon.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.