Fiskar som inte passar ihop och kalas

I morse färgade vi mitt hår. Det blev smörgås och kaffe medan hårfärget var i håret, brukar ha det ungefär i 35 minuter och kanske lite  till. Läste sen en trädgårdstidning,  åh vad jag längtar tills det blir tid att börja driva upp olika blommor. Jag blev mycket nöjd med mitt nya hårfärg. 🙂 Mor var och vattnade min pelargon, det var andra gången efter nyår som vi vattnade den.

Jag fick nys om att jag hade köpt en fisksort Malawi som inte passar ihop med Platy. Började sedan chatta med SuomenkoiraTarvike (djuraffären) på facebook. Det blev så att jag kom överens med försäljaren att jag får i morgon komma och byta ut fiskarna till en annan sort.

På eftermiddagen for jag och fira min gudbarn som fyller snart 10 år. Oj vad tiden går fort, önskar att tiden kunde stoppas, jag hinner inte riktigt med. 🙂 Nu var det inga andra människor där än jag, som var ganska bra för att då hann vi umgås och prata.lite bättre. Det var så gulligt och höra att barnen hade väntat på mig. 🙂 Alltid lika trevligt att vara hos min väninna och hennes familj. Jag fick skjuts hem av min väninna.

Här hemma märkte jag att två Platyfiskar hade blivit uppätna nu under helgen. Mor föreslog att jag skulle ta bort de fiskar som ska bytas ut, och lägga i en burk med vatten, så kommer hon och hämtar dom i morgon. Bra idé, lättare sagt än gjort, med personalen fick vi inte fast fiskarna med håven. Det blev att mor kommer i morgon och försöker fånga mina fiskar.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.