Loppis och fotboll

Minns inte när det har varit så här hal och isig vinter, som det har varit nu. Det är lite skrämmande måste jag säga. Har lärt mig att varje gång jag börja stiga ut ur eller in i bilen, frågar jag först den som hjälper mig om personen är bredvid eller bakom ifall min fot halkar på isen. Och jag vet att det är någon som tar emot mig.

Vi for lite och gick på loppis. Trevligt att gå där och se vad det säls där, även om man inte söker något speciellt. Jag hittade en stickad tröja med en häst på för 9€, tröjan såg nästan som ny. När det var soligt väder gick vi ännu en sväng på stan.

Sen kom vi hem och lagade mat innan jag skulle gå med mina vänner på fotboll. Det var en träningsmatch mellan JARO och Seinäjoki. Nu i denna match hade hemmalaget några testspelare som     provspelade. Båda fotbollslagen spelade bra, men Seinäjoki lagade ett mål och vann.

Mor klippte min pannlugg ikväll. Sen badade vi bastu, och efteråt var det mys med tända ljus. Det var en härlig och skön lördagkväll.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.