Borde ha sagt att stäng inte dörren

Vid lunchen kom en ny personal från hemvården och en studerande, som var med i måndags och visste lite om hurudant hjälp jag behöver ha. Har tidigare nämnt om att man får vara lite mer vaksam då man träffar någon ny person ska börja hjälpa en, men man kommer ju inte ihåg allt man behöver assistans med. Allt gick bra tyckte jag. Sen när vi gick in till kontoret var dörren på glänt, vi gjorde något ännu därinne. Och när personalen gick så stängde de dörren efter sig. Först någon minut efteråt när de hade gått, kom jag på:” Jag borde ha sagt att stäng inte dörren.” Nu gjorde det ingenting eftersom min arbetskamrat var nära till hans, men annars hade jag inte kunna öppna dörren och komma ut. Det kan vara en liten grej att öppna ett dörrlås, däremot kan det vara stort och problematiskt för mig.

Ikväll var vi med mor och far bjudna till våra vänner på mat. Det var trevligt och vi åt gott. Idag har det hänt en del saker som kom lite extra. Nu är det skönt att ta helg. 🙂

Kram och god natt, nu har det blivit midnatt. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.