Hade lite inspiration i alla fall

Jag kände väl mig småstressad eftersom jag hade just kommit innanför dörren, när fysioterapeuten kom. Själv tyckte jag inte att jag var så stressad, bad bara om att få dricka lite kaffe innan vi skulle börja med fysioterapin.

I början av terapin hade jag mindre motivation än vanligt, men när jag kom igång gick det bra. Jag satt uppe på terapibollen och gjorde någon balansövning, då kom jag på att jag hade lite inspiration i alla fall. Till slut tänjde vi mina ben, som var en aning spända. Den här veckan har det kanske varit mer funderingar än normalt, så min kropp reagerar väl på det.

Nu på kvällen var det bara en personal, allt gick nog bra när man kom överens om tiderna. Och jag kom mig i duschen, sen åt jag kvällsmål här inne hos mig.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.