Piggade upp den gråa onsdagen med lite nya fiskar

Hade en rätt så lugn dag på jobbet, något fanns det att göra. Efter lunchen kom arbetsplatshandledaren med en av stadens timmerman ner, för att kika på ställningen som jag har lapparna på. Det blev att timmermannen spände lite ställningen hålls rakt uppåt, men tvivlade på att det skulle bli långvarigt. I annat fall blir det att skaffa en ny åt mig.

Här har det varit mulet och grått väder, det ska väl bli värmegrader i morgon igen. Så vädret fortfarande ganska ostabilt må jag säga. På eftermiddagen beställde jag och assistenten en taxi o. for till stan, där jag köpte lite nya fiskar för att pigga upp den gråa onsdag. Ville ha mera liv i akvariet. 🙂

 

 

Vilka är de här nya typerna som har kommit till vårt akvarium? Men stenen är nog min plats!! 🙂

+

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.