Tänkte bli sen, försöker följa mitt hjärta

Arbetsdagen var bra, och jag hann laga det som jag skulle. Det var lagom mycket jobb, så det var skönt att börja en ny vecka med en sådan dag.

Av veckans alla dagar skulle inte Vipbussen vara sen, just när jag hade vattenterapi och bussen kom efter klo. 13.00 Den egentliga tiden skulle ha varit 12.45, var vid simhallen klo. 13.13. Tänkte bli sen från vattenterapi, men jag hann nog bra. Simningen gick bättre, och rörelserna kändes lättare. Lugnt i bassängen och tiden gick fort.-

Ibland är det svårt

vara rättvis mot alla

människor.

Då försöker jag följa

mitt hjärta,

och göra det som

känns rätt för mig,

för att jag själv skall’

må bra.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.